Kinderen

Vooral tijdens alle schoolvakanties een erg leuke camping voor jonge gezinnen, met in de zomervakantie een animatie team.

Voor de kinderen is er ook volop te beleven op de Grimberghoeve. Er is een speeltuintje met o.a. vogelnestschommel, een waterpomp met zandspeeltafels. Gratis gebruik van de vele skelters en steps en natuurlijk gratis pony rijden, en niet te vergeten de digitale speelvloer. Leuk voor het hele gezin, boerenklompgolf spelen voor slechts € 4.50 per persoon voor onze campinggasten of huur een kano of fietstrein. In de zomervakantie is er een animatie team van DABAR*. (waarschijnlijk van 13 juli t/m 10 aug.))

*Dabar is recreatiewerk met een christelijke achtergrond.


Vakantie in de Reggestreek

SVR Camping Nijverdal-Rijssen-Wierden

Kamperen bij de boer op de grens van Twente en Salland in het mooie Overijssel, niet voor niets genoemd de tuin van Nederland, hier vind U tussen de gezellige plaatsen Nijverdal, Rijssen, Enter en Wierden de bosrijke buurtschap Notter. Verscholen tussen de akkerwallen, aan de rand van het “Grimbergerbos”, bevind zich SVR landschapscamping, boerderijcamping de Grimberghoeve met ruime kampeerplaatsen (comforplaatsen) voorzien van elektra water en rioolaansluiting.

Lees meer →