Lekker bijkomen van alle drukte

In de hooiberg

Genieten op het Twentseland
Voorjaar

puur genieten

Hooibergchalet - Reggehooiberg

Op een van de mooiste plekken in de Reggestreek in de bosrijke buurtschap Notter wordt u onthaald op unieke accommodaties: de Reggehooibergen.

Comfortabele vakantieverblijven in de vorm van een authentieke hooiberg, ook evt. te huur met hot-tub, 2 persoons hangmat beleef de pure wellness ervaring. In een Reggehooiberg proeft u de warme sfeer van het vroegere boerenleven. Laat de historische bouw, de landelijke uitstraling en de goede herinneringen aan vervlogen tijden op u inwerken, en de drukte van de moderne samenleving verdwijnt als sneeuw voor de zon.Geniet van de rust, de paradijselijke natuur en een bijzonder eerbetoon aan dit Hollandse agrarische erfgoed. Maak ook kennis met een inspirerende vakantie in een Reggehooiberg. De keuken in de hooiberg is uitgerust met o.a. magnetron en vaatwasser, oven fryer, koelkast met vriesvak. De 2 en 3 persoons slaapkamers (totaal 5 pers.)bevinden zich op de eerste verdieping, ze zijn uitgerust met airco, zodat het ook heerlijk slapen is bij warme nachten.

Boek nu! →

Hottub

 

Voor uw exacte prijs berekening klik op de gele bovenstaande balk!

Boek nu! →

Vakantie in de Reggestreek

SVR Camping Nijverdal-Rijssen-Wierden

Kamperen bij de boer op de grens van Twente en Salland in het mooie Overijssel, niet voor niets genoemd de tuin van Nederland, hier vind U tussen de gezellige plaatsen Nijverdal, Rijssen, Enter en Wierden de bosrijke buurtschap Notter. Verscholen tussen de akkerwallen, aan de rand van het “Grimbergerbos”, bevind zich SVR landschapscamping, boerderijcamping de Grimberghoeve met ruime kampeerplaatsen (comforplaatsen) voorzien van elektra water en rioolaansluiting.

Lees meer →