Koud/warm buffet Grimberg

Kiest u ook voor een gezellige gemoedelijke sfeer om uw feest te vieren, met indien van toepassing, volop speel plezier voor de kids? kom dan lekker genieten bij de Grimberghoeve.

Uiteraard kunnen we onze buffetten volledig aanpassen aan uw specifieke wensen. Een all-in. compleet koud/warmbuffet vanaf 49.95 per persoon, dit alles incl. de drankjes uit ons aangeboden drankassortiment, dus geen vervelende tegenvallende rekening achteraf. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor verdere informatie en prijzen.

Ps. Bij minimaal 25 volwassen personen is de prijs voor kinderen van 4 t/m 12 jaar € 19.50 en voor kids tot en met 3 jaar gratis.

Prijzen 2024 Prijswijzigingen  onder voorbehoud.

 

 

 


Vakantie in de Reggestreek

SVR Camping Nijverdal-Rijssen-Wierden

Kamperen bij de boer op de grens van Twente en Salland in het mooie Overijssel, niet voor niets genoemd de tuin van Nederland, hier vind U tussen de gezellige plaatsen Nijverdal, Rijssen, Enter en Wierden de bosrijke buurtschap Notter. Verscholen tussen de akkerwallen, aan de rand van het “Grimbergerbos”, bevind zich SVR landschapscamping, boerderijcamping de Grimberghoeve met ruime kampeerplaatsen (comforplaatsen) voorzien van elektra water en rioolaansluiting.

Lees meer →