Welkom uw stoel staat al klaar?

Welkom op camping Grimberghoeve in Notter.

KAMPEREN BIJ DE BOER IN DE REGGESTREEK. Ontdek ook een van de mooiste fiets-en wandelgebieden van Nederland, in de omgeving van Sallandse Heuvelrug en de plaatsen Nijverdal, Rijssen-Holten, Wierden, Enter. , ! (camping open van 29 maart tot 30 september)

De maand juni is bijna volgeboekt op paar losse dagen na, in juli nu nog volop plaats vrij!

Let op! in de maanden mei t/m augustus is het alleen mogelijk lastminute te boeken voor een weekend of midweek. 

De Reggestreek, gelegen op de grens van Twente en Salland in het groene Overijssel. Dicht bij de Sallandse Heuvelrug (Holterberg). Tussen de akkerwallen tegen de rand van het Grimbergerbos vind u Landschapscamping de Grimberghoeve in de bosrijke buurtschap Notter. Dicht in de buurt liggen de gezellige plaatsen Rijssen-Holten, Nijverdal, Wierden en Enter.
De camping heeft prachtige ruime kampeerplaatsen  voorzien van electra, water en riool aansluiting en verharding onder het voortent gedeelte, ook zijn 2 hooibergchalets te huur en nog een 4 persoons chalet/stacaravan.
Er is een modern toiletgebouw  met vloerverwarming, dames/heren afdeling, een gezinsruimte met kinderbadje, invalide toilet en douche en de mogelijkheid tot gebruik van wasmachine, droger, koel en vrieskast.De boerderij is omringd door eeuwen oude bomen er zijn paarden en pony`s en kleinvee.
Op de bijbehorende graslanden en het eigen natuurgebied van de Grimberghoeve grazen  Hereford koeien met hun kalfjes.

Wilt u boeken? Helaas dit gaat nog op de oude manier even mailen (contactformulier) of bel ons 0548 51.32.92 wij helpen u graag.Gezellig terras

Bij de boerderij is een terras, (beperkt open) voor een drankje of hapje. Er is ook een knusse kleine (kantine) de Praotschuur met bibliotheek, hier kunt u ook koffie, frisdrank en ijs kopen.


Verder krant verkoop, en op woensdag, vrijdag en zaterdag middag is de snackbar open.
Er zijn 2 tot 10 persoons fietstreinen  te huur, met korting kanovaren, jachtboogschieten of boerenklompgolf spelen of maak een nostalgische rit met een solex.
Voor de kinderen is er een kleine kinderboerderij, met speeltuintje, trampoline, vogelnestschommel, glijbaantjes en een speelhuisje  met zandbakken, en zelfs nieuw een digitale speelvloer.
Gratis gebruik van skelters en steps en rij pony’s. (pony rijden mogelijk van half april tot eind september)
In de mei, zomer en herfstvakantie is er elke woensdag een springkussen.In de buurtschap Notter en omgeving o.a. Sallandse Heuvelrug zijn vele prachtige wandel en fietspaden om van al het natuurschoon te genieten.

Op een afstand van nog geen 10 min. fietsen vindt u het gezellige winkelcentrum van Rijssen met 2 tot 3 markten per week.

Op circa 75 meter van De Grimberghoeve bevind zich het riviertje de Regge (prima vis en kano gelegenheid) die door het prachtige landschap van grazige weiden, bossen en heidevelden slingert er is zelfs een aanlegsteiger en een leuk zandstrand met ligweide om lekker te zonnen.

 


Vakantie in de Reggestreek

SVR Camping Nijverdal-Rijssen-Wierden

Kamperen bij de boer op de grens van Twente en Salland in het mooie Overijssel, niet voor niets genoemd de tuin van Nederland, hier vind U tussen de gezellige plaatsen Nijverdal, Rijssen, Enter en Wierden de bosrijke buurtschap Notter. Verscholen tussen de akkerwallen, aan de rand van het “Grimbergerbos”, bevind zich SVR landschapscamping, boerderijcamping de Grimberghoeve met ruime kampeerplaatsen (comforplaatsen) voorzien van elektra water en rioolaansluiting.

Lees meer →