Boerengolf
Boerenklompgolf
Klompjesgolf

Boerenklompgolf, baan open vanaf medio april.

Boerenklompgolf ook wel boerengolf genoemd is al 23 jaar een populair, ontspannend en sportief uitje voor jong en oud bij de Grimberghoeve

Bij de Grimberghoeve kunt u dit populaire boerengolf spel nu al voor het 23e jaar spelen op de 9 holes boerenklomp golfbaan. De golfbaan bij de Grimberghoeve is een van de mooiste boerenklompgolfbanen van Nederland. De de Grimberghoeve in de bosrijke buurtschap Notter in Overijssel op de grens van Twente en Salland is gelegen tussen de gezellige plaatsen Nijverdal, Wierden en Rijssen Holten.

De boerengolfbaan  is aangelegd door verschillende weilanden en  omgeven door bos en akkerwallen.


Golfbaan met verschillende hindernissen

Tevens een prachtig stuk natuurbeleving

Op de golfbaan zijn verschillende hindernissen waar u met de golfbal tussen door moet proberen te spelen bijvoorbeeld een boerenhek / melkbussen een heuse huifkar of probeert u de waterhindernis eens! Niet gelukt? Geen nood, met de “prachtige boot“ De Neeltje Jacoba haalt u de bal zo weer op het droge.

Speldoel: Probeer in zo min mogelijk slagen de 9 holes boerengolf baan rond te komen. De baan is uitgezet op weilanden die agrarisch in gebruik zijn. Het is dus geen egale gemillimeterde grasmat, de ideale spellijn is echter wel gemaaid als ware het een normale golfbaan. De spelduur is ruim 1.30 uur, minimale groepsgroote 2 pers. tot  max. 100 pers.

Prijs € 7.50 p.p. kinderen t/m 12 jaar € 4.50 p.p.

Prijs consumptie op de baan € 1.80


All-in arrangement boerenklompgolf

Voor gezelschappen vanaf 25 personen is het ook mogelijk om het boerenklompgolf te boeken in een all-in arrangement met barbecue of buffet incl. drankjes al vanaf  € 45.- per persoon, bij minder personen is er een meerprijs.

 Voor kleinere gezelschappen vanaf 10 personen is er de Hereboer barbecue.


Vakantie in de Reggestreek

SVR Camping Nijverdal-Rijssen-Wierden

Kamperen bij de boer op de grens van Twente en Salland in het mooie Overijssel, niet voor niets genoemd de tuin van Nederland, hier vind U tussen de gezellige plaatsen Nijverdal, Rijssen, Enter en Wierden de bosrijke buurtschap Notter. Verscholen tussen de akkerwallen, aan de rand van het “Grimbergerbos”, bevind zich SVR landschapscamping, boerderijcamping de Grimberghoeve met ruime kampeerplaatsen (comforplaatsen) voorzien van elektra water en rioolaansluiting.

Lees meer →