Vakantie in de Reggestreek

Hemelvaart Pinkster arrangement 2024. VOL GEBOEKT!!!

U kunt het arrangement boeken vanaf 2 januari 2024 07:30 uur. Het Hepi arrangement is aankomst woensdag 8 mei vanaf 14.00 uur en vertrek dinsdag 21 mei voor 12.00 uur

Binnen deze periode vallen: Hemelvaart (9 mei) en 1e en 2e Pinksterdag (19 en 20 mei)
  • De kosten voor deze periode van 13 nachten bedragen € 280.-

(excl. toeristenbelasting a` € 1.25  per persoon per nacht, tarief 2024) op basis van twee volwassenen met 1 kampeermiddel zoals caravan,tent, of camper en 1 auto , inclusief stroom aansluiting van 8 amph., warm water tbv afwas*, milieuheffing en incl. BTW. *douche gaat met een sep-key kaart een soort van muntsysteem.

De kampeer tarieven zijn incl. een gemiddeld stroomverbruik van 4 kwh stroom per dag, meer verbruik stroom ca. € 0.50 per kwh. afhankelijk van de energieprijzen. 


Niet Leden van de SVR betalen een toeslag per nacht, zie tarieven. Eventueel lid worden kan bij aankomst op de camping, kosten slechts € 10.00 per jaar.

 
Voor alle extra overnachtingen (verlenging van het arrangement), extra volwassenen/kinderen, huisdieren en dergelijke wordt verder de prijslijst 2024 gehanteerd.
Uiteraard staat het u vrij om later te arriveren, eerder te vertrekken, of tussentijds naar huis te gaan, maar er wordt geen gereduceerd tarief toegepast.
U kunt dit arrangement boeken vanaf 2 januari 2024, voor andere periodes is het al wel mogelijk om te boeken, zoals de mei of zomervakantie, maand arrangementen, enz. 

Let op! het is niet mogelijk om alleen voor de Hemelvaart of de Pinksterdagen te reserveren, alleen het aaneengesloten arrangement.

                    
                         
Inl./boekingen: Grimberghoeve,  Lammers tel: 0548-513292
 E mail: info@grimberghoeve.nl   (prijzen onder voorbehoud)             


film


Vakantie in de Reggestreek

SVR Camping Nijverdal-Rijssen-Wierden

Kamperen bij de boer op de grens van Twente en Salland in het mooie Overijssel, niet voor niets genoemd de tuin van Nederland, hier vind U tussen de gezellige plaatsen Nijverdal, Rijssen, Enter en Wierden de bosrijke buurtschap Notter. Verscholen tussen de akkerwallen, aan de rand van het “Grimbergerbos”, bevind zich SVR landschapscamping, boerderijcamping de Grimberghoeve met ruime kampeerplaatsen (comforplaatsen) voorzien van elektra water en rioolaansluiting.

Lees meer →