Buffetten all-in prijs of toch maar niet?

Een leuk feest in een mooie zaal met goede producten is natuurlijk niet spotgoedkoop maar hoeft ook niet duur te zijn, scheelt vaak maar een paar euro per persoon. Geeft u een feest dan wilt u toch dat het goed is? Dat is voor ons als zalenhouder ook van het grootste belang want van een feestje moet weer een nieuw feestje komen .

Wilt u een feestje geven een verjaardagsarrangement  of uitgebreid koud/warm buffet wij verzorgen het graag voor u.

Voor onze buffetten vinden we het van belang dat er goede producten in zitten zoals een mooie beenham waar u flinke plak van af kunt snijden en geen losse hamplakjes in een sausje, dit geldt ook voor de vis producten geen dunne plakjes zalm van de super... maar een lekker geponcheerde zalm op het buffet dat is  smullen.


Vakantie in de Reggestreek

SVR Camping Nijverdal-Rijssen-Wierden

Kamperen bij de boer op de grens van Twente en Salland in het mooie Overijssel, niet voor niets genoemd de tuin van Nederland, hier vind U tussen de gezellige plaatsen Nijverdal, Rijssen, Enter en Wierden de bosrijke buurtschap Notter. Verscholen tussen de akkerwallen, aan de rand van het “Grimbergerbos”, bevind zich SVR landschapscamping, boerderijcamping de Grimberghoeve met ruime kampeerplaatsen (comforplaatsen) voorzien van elektra water en rioolaansluiting.

Lees meer →