Jachtboogschieten top activiteit zowel voor Dames als Heren, ook sàvonds.

Op Wilde zwijnenjacht in Notter? Zit het jachtinstinct van verre voorvaderen nog in uw genen? Helaas is deze mooie ludieke activiteit alleen te boeken van oktober t/m maart!

Kom het ervaren bij recreatieboerderij de Grimberghoeve in Notter. Hier is in het bos een prachtig jachtboogschiet parcours aangelegd met levensecht lijkende dieren zoals wilde zwijnen, wolf, hert en ander klein wild.Voorzichtig sluip je door het bos hoor je daar een takje kraken? Daar staat hij een wild zwijn, je grijpt een pijl, legt aan en ……….. jaaaa, raak.

PS. Zondags gesloten.


Met pijl en boog te schieten

Alleen mogelijk van november t/m maart.

Het is verassend te ervaren wat een kunst het is om met pijl en boog te schieten. Na enige instructie`s gaat u eerst even oefenen op de oefenbaan binnen, en dan naar het bos voor het echte werk de boogschiet jacht

Deze activiteit is alleen van november t/m maart te boeken, vooral  s`avonds is het leuk, het bos is sfeervol verlicht. (zondags gesloten)
Minimale deelname is 5 personen (s`avonds minimaal 10 pers.) er dient altijd een volwassen persoon bij aanwezig te zijn. Verder is het ook mogelijk om bij voorbeeld bij slecht weer binnen te gaan boogschieten.

Misschien leuk om even te vermelden bij de start van deze activiteit dachten we vooral mannelijke gezelschappen te krijgen maar nee  tot onze verbazing zijn er meer dames gezelschappen als heren,  bravo dames.

€ 17.50 per persoon (2023) (tijdsduur ca. 1,5 uur) 

Inbegrepen is koffie of thee of een glas frisdrank.

Vanaf 20 pers. ook mogelijk met winter barbecue of buffet enz.


Jachtboogschieten inclusief all-in arrangement

Aan deze activiteit kunt u met maximaal 70 personen tegelijk deelnemen is uw gezelschap groter dan kunt u het natuurlijk combineren met een andere activiteit op onze recreatieboerderij en gaan wisselen met de deelnemers.

Voor gezelschappen vanaf 10 personen is het ook mogelijk om het jachtboogschieten te boeken in een all-in arrangement de twentse Smikkelpan, voor grotere groepen vanaf 20 personen is een buffet meer geschikt. 
U vind de Grimberghoeve in de bosrijke buurtschap Notter in Overijssel op de grens van Twente en Salland,gelegen tussen de gezellige plaatsen Nijverdal, Wierden en Rijssen Holten.


Vakantie in de Reggestreek

SVR Camping Nijverdal-Rijssen-Wierden

Kamperen bij de boer op de grens van Twente en Salland in het mooie Overijssel, niet voor niets genoemd de tuin van Nederland, hier vind U tussen de gezellige plaatsen Nijverdal, Rijssen, Enter en Wierden de bosrijke buurtschap Notter. Verscholen tussen de akkerwallen, aan de rand van het “Grimbergerbos”, bevind zich SVR landschapscamping, boerderijcamping de Grimberghoeve met ruime kampeerplaatsen (comforplaatsen) voorzien van elektra water en rioolaansluiting.

Lees meer →