Vakantie in de Reggestreek

Wie zijn wij?

Wij zijn Gerrit en Henriette en willen graag ons recreatiebedrijf aan u voorstellen.

In 1985 zijn we naast ons gemengde landbouwbedrijf  met koeien en varkens begonnen met iets erbij, we gingen huifkarretjes verhuren in de loop der jaren ging het van 1 naar 5 huifkarretjes er kwamen 6 persoons familiefietsen bij en natuurlijk kon er een ijsje gekocht worden.


Groot Landgoed De Grimberg

Beginjaren 90 hebben we de boerderij van de buurman er bij kunnen kopen en zijn we ook naar deze locatie  Klokkendijk 14 in Notter verhuist, op de oude lokatie wonen inmiddels mijn schoonouders.

De boerderij aan de Klokkendijk maakte vroeger deel uit van een groot Landgoed De Grimberg, vandaar dat de naam van ons bedrijf de Grimberghoeve snel was gevonden, de naam Grimberghoeve heeft dus niets van doen met de bekende bierbrouwerij Grimbergen in Belgie, deze heerlijke bieren zijn wel op ons terras verkrijgbaar.


Toch nog het boerderij gevoel

Op deze mooie locatie met veel bos en akkerwallen en kleine landbouwpercelen waren we er wel snel achter dat we de schaalvergroting in de landbouw niet zouden bijhouden, om  toch nog een boterham te verdienen is het roer volledig omgegooid naar toerisme en recreatie de landbouw staat nu op de laatste plaats er zijn alleen nog een aantal zoogkoeien (Herefords) en talrijk kleinvee, kippen, pauwen,kalkoennen, ganzen, konijnen en natuurlijk de 4 rijpony`s .

We hebben er geen spijt van dat we deze keuzes hebben gemaakt we doen het met veel plezier en voldoening  we hopen u ook eens (weer) te mogen verwelkomen bij de Grimberghoeve.


Vakantie in de Reggestreek

SVR Camping Nijverdal-Rijssen-Wierden

Kamperen bij de boer op de grens van Twente en Salland in het mooie Overijssel, niet voor niets genoemd de tuin van Nederland, hier vind U tussen de gezellige plaatsen Nijverdal, Rijssen, Enter en Wierden de bosrijke buurtschap Notter. Verscholen tussen de akkerwallen, aan de rand van het “Grimbergerbos”, bevind zich SVR landschapscamping, boerderijcamping de Grimberghoeve met ruime kampeerplaatsen (comforplaatsen) voorzien van elektra water en rioolaansluiting.

Lees meer →