Horeca feestzalen 25 t/m 100 personen

Recreatie boerderij De Grimberghoeve ontvangt u en uw gezelschap graag voor een feestje groot of klein.

Recreatie boerderij De Grimberghoeve een unieke locatie in de bosrijke buurtschap Notter, gelegen  tussen de plaatsen Wierden, Nijverdal en Rijssen, makkelijk bereikbaar o.a. vanaf de A1, en natuurlijk is er in onze landelijke omgeving voldoende parkeergelegenheid en ruimte voor de kinderen om lekker te spelen met de skelters, steps of in de zandbak of bij minder goed weer op de digitale speelvloer.


Sfeervolle zalen voor gezelschappen

De recreatieboerderij heeft naast de ruime terrassen, sfeervolle zalen voor gezelschappen vanaf 25 tot 100 personen voor bijna ieder denkbaar evenement, verjaardag, bruiloft, jubileum, babyborrels, bedrijfsfeest, themafeest of informele vergadering. (Heeft u een klein gezelschap vanaf 10 personen is de Herenboer barbecue een mogelijkheid)


Wij verzorgen het graag voor u

Een hapje, drankje of grandioos Koud/warm buffet, barbecue,stamppot, tappasbuffet of grand dessert ijsbuffet, wij verzorgen het graag voor u, in overleg is bij ons bijna alles mogelijk tegen een betaalbare prijs.


Vakantie in de Reggestreek

SVR Camping Nijverdal-Rijssen-Wierden

Kamperen bij de boer op de grens van Twente en Salland in het mooie Overijssel, niet voor niets genoemd de tuin van Nederland, hier vind U tussen de gezellige plaatsen Nijverdal, Rijssen, Enter en Wierden de bosrijke buurtschap Notter. Verscholen tussen de akkerwallen, aan de rand van het “Grimbergerbos”, bevind zich SVR landschapscamping, boerderijcamping de Grimberghoeve met ruime kampeerplaatsen (comforplaatsen) voorzien van elektra water en rioolaansluiting.

Lees meer →