Vergader locatie

Op zoek naar een sfeervolle vergader of teambuilding locatie op Overijsselse platteland, dan is de Grimberghoeve in de bosrijke buurtschap Notter op de grens van Twente en Salland de perfecte locatie voor uw gezelschap, makkelijk bereikbaar, op slechts 5 min. van de A1. afslag 28.

De landelijke omgeving, de ruimte en ambiance zullen uw vergadering of training tot een succes maken. Wilt u tussen het vergaderen door even een frisse neus halen om nieuwe inspiratie op te doen dan biedt het Grimberg-Regge wandelpad ( ca. 3,5 km) hier voor een mooie gelegenheid.

De teambuilding op een ontspannende, ludieke manier in de praktijk brengen tijdens een potje boerengolf, boogschiet-adventure (jachtboogschieten), solextocht of puzzeltocht met de fietstreinen informeer naar de mogelijkheden.

 

Voorbeeld:

Vergader arrangement

• Dagdeel gebruik van de vergader ruimte. € 97.50

 incl. gebruik van beamer.

• Onbeperkt gebruik van koffie/thee met plak cake, 

flesje water en mintjes op tafel a '€ 6,95 per persoon.

• Lunch vanaf € 13.95 per persoon.

 

Mocht uw gezelschap na de vergadering gebruik willen maken van een arrangement met activiteit en buffet of barbecue dan vervalt de zaalhuur. (min. 25 pers.)

 


Vakantie in de Reggestreek

SVR Camping Nijverdal-Rijssen-Wierden

Kamperen bij de boer op de grens van Twente en Salland in het mooie Overijssel, niet voor niets genoemd de tuin van Nederland, hier vind U tussen de gezellige plaatsen Nijverdal, Rijssen, Enter en Wierden de bosrijke buurtschap Notter. Verscholen tussen de akkerwallen, aan de rand van het “Grimbergerbos”, bevind zich SVR landschapscamping, boerderijcamping de Grimberghoeve met ruime kampeerplaatsen (comforplaatsen) voorzien van elektra water en rioolaansluiting.

Lees meer →