Handboogschieten in de schuur.

Stap in de voetsporen van Robin Hood en ontdek de boogschutter in jezelf!

Een leuke en spannende teambuilding-ervaring voor jong en oud. Onze boogschietactiviteit belooft niet alleen plezier, maar ook een kans om je innerlijke Robin Hood te onthullen.

Laat je verrassen door een korte, maar boeiende instructie die je de basis van boogschieten bijbrengt. Onder begeleiding zul je al snel zelfverzekerd de boog hanteren. Na het oefenen barst de competitie los in een spannend wedstrijd! Wie schiet de meeste punten bij elkaar en verdient de eervolle titel van de nieuwe Robin Hood?

Dit avontuur duurt ongeveer 1 uur. Grijp je kans om de boogschieter in jezelf te ontdekken en deel te nemen aan een leuke ervaring met een groep van minimaal 8 personen tot maximaal 35 personen, € 9,50 per persoon.

Word jij de held van de pijl en boog? 🎯

PS. Zondags gesloten.


Handboogschieten inclusief all-in arrangement

Vanaf 10 personen is een barbecue arrangement mogelijk

Voor grotere groepen vanaf 25 personen is ook een koud/warm buffet mogelijk.

U vind de Grimberghoeve in de bosrijke buurtschap Notter in Overijssel op de grens van Twente en Salland, gelegen tussen de gezellige plaatsen Nijverdal, Wierden en Rijssen Holten.


Vakantie in de Reggestreek

SVR Camping Nijverdal-Rijssen-Wierden

Kamperen bij de boer op de grens van Twente en Salland in het mooie Overijssel, niet voor niets genoemd de tuin van Nederland, hier vind U tussen de gezellige plaatsen Nijverdal, Rijssen, Enter en Wierden de bosrijke buurtschap Notter. Verscholen tussen de akkerwallen, aan de rand van het “Grimbergerbos”, bevind zich SVR landschapscamping, boerderijcamping de Grimberghoeve met ruime kampeerplaatsen (comforplaatsen) voorzien van elektra water en rioolaansluiting.

Lees meer →