Vakantie in de Reggestreek

Dabar op de camping in 2022

Ook deze zomer zal na het succes van vorige jaren het Dabar animatieteam weer op de camping aanwezig zijn in de bouwvakvakantie vanaf 23 juli tot 6 augustus. helaas dit jaar maar 2 weken wegens te weinig aanmeldingen van vrijwilligers voor de teams, we hopen volgend jaar weer op 3 a`4 weken. Dabar is recreatiewerk met een christelijke achtergrond.

Vanaf 23 juli  tot 6 augustus staan er teams op de camping om diverse activiteiten voor jong en oud te organiseren. `s ochtens een club voor de kinderen, `s middags of `s avonds sport spelactiviteit voor het gehele gezin, poppenkast  voor de kleinste kinderen. deze activiteiten vinden plaats in een grote witte tent naast het campingterrein.

← Terug naar overzicht

Vakantie in de Reggestreek

SVR Camping Nijverdal-Rijssen-Wierden

Kamperen bij de boer op de grens van Twente en Salland in het mooie Overijssel, niet voor niets genoemd de tuin van Nederland, hier vind U tussen de gezellige plaatsen Nijverdal, Rijssen, Enter en Wierden de bosrijke buurtschap Notter. Verscholen tussen de akkerwallen, aan de rand van het “Grimbergerbos”, bevind zich SVR landschapscamping, boerderijcamping de Grimberghoeve met ruime kampeerplaatsen (comforplaatsen) voorzien van elektra water en rioolaansluiting.

Lees meer →