Vakantie in de Reggestreek

ZorgAccent denkt in mogelijkheden!

ZorgAccent denkt in mogelijkheden ook voor kampeerders op de Grimberghoeve. (Het kantoor van ons team is aan de klokkendijk in Notter op ca. 900 m. afstand van de Grimberghoeve.)

Gaat u met vakantie en heeft u zorg nodig tijdens uw verblijf op de camping? Team Wierden Zuid onderdeel van ZorgAccent Wijkverpleging staat voor u klaar! Wij zijn een klein team dat bestaat uit 10 (wijk)verpleegkundigen en verzorgenden.Wij zijn bereikbaar van 7.00 uur t/m 23.00 uur onder telefoon nummer 06 13 27 88 10. In geval van nood is ZorgAccent 24 uur bereikbaar onder telefoonnummer 0900 0678 (lokaal tarief).Bezoek onze website voor meer informatie:  http://www.zorgaccent.nl/nl/locaties/111/thuiszorgteam-wierden-zuid 

← Terug naar overzicht

Vakantie in de Reggestreek

SVR Camping Nijverdal-Rijssen-Wierden

Kamperen bij de boer op de grens van Twente en Salland in het mooie Overijssel, niet voor niets genoemd de tuin van Nederland, hier vind U tussen de gezellige plaatsen Nijverdal, Rijssen, Enter en Wierden de bosrijke buurtschap Notter. Verscholen tussen de akkerwallen, aan de rand van het “Grimbergerbos”, bevind zich SVR landschapscamping, boerderijcamping de Grimberghoeve met ruime kampeerplaatsen (comforplaatsen) voorzien van elektra water en rioolaansluiting.

Lees meer →