Vakantie in de Reggestreek

Wandel4daagse 2024 van 26 tot 29 juni

Met veel plezier kondigt Kulturhus Irene in Notter de ‘Reggestreek Wandelvierdaagse 2024’ aan. De Activiteitencommissie van Kulturhus Irene organiseert deze vierdaagse van 26 tot en met 29 juni. Het biedt vier dagen wandelplezier in West-Twente (rond Notter en Zuna). Deelnemers kunnen kiezen uit de afstanden 10 en 20 km. Op zaterdag is er ook de mogelijkheid om 30 km te wandelen. Als je wilt kun je ook 1, 2 of 3 dagen meedoen.

Elke ochtend wordt er, na een kop koffie/thee, gestart vanaf Kulturhus Irene, van Kregtenweg 9, 7467 PL Notter. Van woensdag tot en met vrijdag kunnen de wandelaars tussen 9.00 en 10.30 uur vertrekken. De starttijd op zaterdag is, in verband met de optie van 30 km, tussen 8.00 en 9.30 uur.

De eindtijd is van woensdag tot en met vrijdag 15.00 uur en op zaterdag 16.00 uur. Onderweg, op alle afstanden, zijn er rustpunten en mogelijkheden voor een sanitaire stop. Het eindpunt is elke dag bij Kulturhus Irene. Hier worden de deelnemers begroet en is gelegenheid om gezellig na te praten. Ook is er de mogelijkheid om (voor eigen rekening) een drankje en een hapje (patat, warme snack) te nuttigen.

De Reggestreek Wandelvierdaagse is de perfecte gelegenheid om de prachtige natuur rondom de rivier de Regge én de gastvrijheid van de Reggestreek te ervaren. Of je nu een doorgewinterde wandelaar bent of op zoek bent naar een leuke en ontspannen manier om de omgeving te verkennen, dit evenement biedt voor elk wat wils.

We nodigen iedereen van harte uit om deel te nemen aan dit sportieve en gezellige evenement. Aanmelden kan door een e-mail te sturen, of ter plaatse bij Kulturhus Irene. Inschrijfkosten: € 20,- voor 4 dagen en € 5,- per dag (dit is incl. koffie/thee). De routes zijn beschikbaar op papier en na inschrijving online.

Voor meer informatie en aanmelding:

Bel ’s ochtends tussen 9.00 en 12.00 of ’s avonds na 18.00 uur de Activiteitencommissie Notter-Zuna, 06-23672875 (Jantina Berkhof) of mail naar activiteiten@kulturhus-irene.nl

← Terug naar overzicht

Vakantie in de Reggestreek

SVR Camping Nijverdal-Rijssen-Wierden

Kamperen bij de boer op de grens van Twente en Salland in het mooie Overijssel, niet voor niets genoemd de tuin van Nederland, hier vind U tussen de gezellige plaatsen Nijverdal, Rijssen, Enter en Wierden de bosrijke buurtschap Notter. Verscholen tussen de akkerwallen, aan de rand van het “Grimbergerbos”, bevind zich SVR landschapscamping, boerderijcamping de Grimberghoeve met ruime kampeerplaatsen (comforplaatsen) voorzien van elektra water en rioolaansluiting.

Lees meer →