Vakantie in de Reggestreek

Wandel4daagse 2023 veelal eind juni datum is nu nog niet bekend

Vier dagen wandelen in het mooiste stukje van de Reggestreek. Van ...... tot ....... vindt in de Reggestreek, de Reggestreek Wandel 4daagse plaats. de start vind plaats bij onze buurcamping ongeveer 8 min. wandel afstand (warming-up)

Dagelijks kan gestart worden bij onze buurcamping ca. 500 meter verderop, het Molke de start is van van 09.00 - 10.00 uur. Iedere dag is er een verrassende wandelroute beschikbaar van ongeveer 10 & 20 km. Onderweg zijn tal van bezienswaardigheden te bezichtigen. Tijdens de wandeltochten maakt u kennis met de vele gezichten die de omgeving van Notter en Zuna kennen. Bossen, heide, de Regge, de Sallandse Heuvelrug en Twentse landschappen.De Reggestreek Wandel 4daagse is een initiatief van Vakantiepark Mölke in nauwe samenwerking met de Stichting Ontdek de Reggestreek & AV Rijssen kijk voor verdere informatie en inschrijven op http://reggestreekwandel4daagse.nl

← Terug naar overzicht

Vakantie in de Reggestreek

SVR Camping Nijverdal-Rijssen-Wierden

Kamperen bij de boer op de grens van Twente en Salland in het mooie Overijssel, niet voor niets genoemd de tuin van Nederland, hier vind U tussen de gezellige plaatsen Nijverdal, Rijssen, Enter en Wierden de bosrijke buurtschap Notter. Verscholen tussen de akkerwallen, aan de rand van het “Grimbergerbos”, bevind zich SVR landschapscamping, boerderijcamping de Grimberghoeve met ruime kampeerplaatsen (comforplaatsen) voorzien van elektra water en rioolaansluiting.

Lees meer →