Vakantie in de Reggestreek

Fietsvierdaagse in de Reggestreek

Vier dagen fietsen door Reggestreek en Sallandse Heuvelrug.Van 29 augustus t/m 1 september 2017 vindt in de Reggestreek alweer de 8e editie van de Reggestreek Fietsvierdaagse plaats.

Dagelijks kan gestart worden bij onze buurcamping ca. 500 meter verderop, het Molke de start is van van 09.00 - 10.00 uur.Vier dagen fietsen in het mooiste stukje van de Reggestreek en de Sallandse Heuvelrug.  De Reggestreek fietsvierdaagse is een initiatief van Vakantiepark Mölke in samenwerking met de Stichting Ontdek de Reggestreek.

Een vierdaagse met een geheel eigen sfeer en uitstraling. Vier dagen lang ontdekt u wat de Reggestreek in Overijssel u allemaal voor moois te bieden heeft. Vier dagen op pad vanuit één uitvalsbasis én elke dag een andere route fietsen! Een ideale manier om de omgeving te verkennen en gezellige contacten  met medefietsers. Onderweg is er natuurlijk volop gelegenheid om van alles te ondernemen en te bekijken.

Inlichtingen fiets4daagse:   www.reggestreekfiets4daagse.nl  

 

← Terug naar overzicht

Vakantie in de Reggestreek

SVR Camping Nijverdal-Rijssen-Wierden

Kamperen bij de boer op de grens van Twente en Salland in het mooie Overijssel, niet voor niets genoemd de tuin van Nederland, hier vind U tussen de gezellige plaatsen Nijverdal, Rijssen, Enter en Wierden de bosrijke buurtschap Notter. Verscholen tussen de akkerwallen, aan de rand van het “Grimbergerbos”, bevind zich SVR landschapscamping, boerderijcamping de Grimberghoeve met ruime kampeerplaatsen (comforplaatsen) voorzien van elektra water en rioolaansluiting.

Lees meer →